Verrijkt VWO

Verrijkt vwo op RSG Simon Vestdijk Harlingen

Aankomend schooljaar starten wij met een select groepje leerlingen die verrijkt vwo volgen.  

Bij RSG Simon Vestdijk verwelkomen we nieuwsgierige leerlingen, die op zoek zijn naar kennis en klaar zijn voor een extra uitdaging. Ons verrijkt vwo-programma biedt een inspirerende kans om het reguliere vwo-curriculum aan te vullen met nieuwe mogelijkheden en extra uitdagingen.  

Op de Simon Vestdijk bieden wij op het verrijkt vwo leerlingen de kans om hun horizon te verbreden en hun talenten te ontwikkelen. Naast het reguliere vwo-curriculum hebben we een boeiend programma samengesteld.  

Bij ons programma staat de vrijheid van keuze centraal. Leerlingen hebben de mogelijkheid om hun eigen pad naar verrijking te kiezen. Ze kunnen kiezen uit een scala aan boeiende vakken zoals Spaans, Arabisch, Science, programmeren, drama en muzikale verdieping en meer. Ons doel is om leerlingen te inspireren en aan te moedigen om hun passies en interesses na te jagen, en te groeien als kritische denkers, probleemoplossers en wereldburgers.  

Bij het succesvol afronden van ons verrijkt vwo-programma van zes jaar ontvangen leerlingen een gewaardeerd ‘verrijkt vwo-certificaat bij hun diploma, dat hun toewijding aan uitdaging erkent.  

Is je interesse hierdoor gewekt? Lees dan verder op deze website!  

Heb je vragen over je het verrijkt vwo?
Neem dan contact met dhr. N. Judkins op door te mailen naar njudkins@vestdijk.nl.

RSG Simon Vestdijk is onderdeel van Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Fryslân-Noord.
Copyright 2024 © Simon Vestdijk | Algemene voorwaarden & privacy