31 augustus 2021

Zoals we voor de zomervakantie in een nieuwsbericht hebben gedeeld, kregen alle scholen van OVO Fryslân-Noord (OSG Piter Jelles en RSG Simon Vestdijk) een nieuw IT-systeem. Alle scholen hebben een gezamenlijke OVO Fryslân-Noord tenant (IT-systeem). Dit betekent dat je nu inlogt met een OVO-inlognaam, maar je hebt (nog) wel een OSG Piter Jelles e-mailadres. 

Heb je hulp nodig? 

Als het goed is heb je een aantal acties uitgevoerd zodat het overzetten van je inlognaam goed kon verlopen. Mocht je de acties niet hebben uitgevoerd, of mocht je toch tegen problemen aanlopen, dan kun je via de volgende link kijken of je er zelf alsnog uitkomt: Handleidingen leerlingen. Lukt het niet? Vraag dan je docent om hulp of neem contact op met de helpdesk, door te bellen met 058 – 880 11 85. 

Feitjes 

Nog wat leuke feitjes rondom het project: 

  • Wist je dat er 7301 accounts, OneDrives en mailboxen zijn gemigreerd tijdens dit project? Ook zijn er 2619 Teams overgezet. 
  • Wist je dat de afdeling ICT in alleen de afgelopen twee weken +/- 2600 telefoontjes heeft gehad? 
  • Wist je dat maandag 23 augustus (tot nu toe) de drukste dag was qua telefoontjes, namelijk 703? Dat zijn bijna evenveel telefoontjes als vorige week in totaal! 
  • Wist je dat er ongeveer 700 laptops opnieuw zijn geïnstalleerd? 
Terug naar Nieuws