Informatie voor ouders

Ook voor ouder(s)/verzorger(s) is de overgang naar een nieuwe school best spannend. Uw kind stapt een nieuwe fase en een nieuwe wereld in. Natuurlijk blijft u daar volop bij betrokken!

U bent welkom op onze voorlichtingsmomenten. Zo kunt u samen de keuze maken voor een school.

Gemakkelijk contact

Aan het begin van het schooljaar maakt u kennis met de mentor van uw kind. De mentor is uw vaste aanspreekpunt, waar u met al uw vragen terecht kunt. Ook met docenten kunt u rechtstreeks bellen, mailen of een afspraak maken. We vinden het belangrijk dat u met al uw vragen gemakkelijk bij ons terecht kunt. Regelmatig is er een gesprek tussen de mentor, u en uw kind.

Kwaliteit

De kwaliteit van ons onderwijs is zeer goed. Onze leerlingen behalen goede resultaten. We bieden maatwerk en persoonlijke coaching voor elke leerling. Ook hebben we vrijwel geen lesuitval. 

Betrokken

We hebben een nieuwsbrief waarmee we u op de hoogte houden van ontwikkelingen op onze school. Ook bent u welkom op onze ouder-informatieavonden over onderwerpen, zoals social media. Om ouders bij ons onderwijs te betrekken, is er een Deelraad (locatie-MR) en een klankbordgroep.

Via een inlogcode van Magister kunt u de cijfers inzien. We houden u regelmatig op de hoogte van de resultaten. Leerlingen krijgen een eindrapport mee naar huis met een toelichting erbij.

Laptop

Een deel van het onderwijs gaat via de laptop. Deze kunt u met korting aanschaffen. Ook is er een bruikleenregeling mogelijk. Voor meer informatie over de aanschaf van de laptop, leest u verder op de volgende pagina: Aanschaf laptop.

Meer informatie

Handige links voor meer informatie:

Scholenopdekaart.nl

Simon Vestdijk Franeker | De VO Gids

Vragen?

Heeft u nog vragen over ons onderwijs in Franeker? Stuur ons een e-mail via franeker@vestdijk.nl, dan nemen we contact met u op!

RSG Simon Vestdijk is onderdeel van Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Fryslân-Noord.
Copyright 2024 © Simon Vestdijk | Algemene voorwaarden & privacy