Informatie voor ouders

Ook voor ouder(s)/verzorger(s) is de overgang naar de brugklas best spannend. Uw kind stapt een nieuwe fase en een nieuwe wereld in. Natuurlijk blijft u daar volop bij betrokken!

U bent welkom op onze voorlichtingsmomenten. Zo kunt u samen de keuze maken voor een school. Aan het begin van het schooljaar is er een speciale ouderavond voor de eerste klassen. U kunt dan kennismaken met de mentor. Daarna zijn er regelmatig ouderavonden en gesprekken. Via een inlogcode van Magister kunt u de cijfers inzien. We houden u regelmatig op de hoogte van de resultaten. Leerlingen krijgen een eindrapport mee naar huis met een toelichting erbij.

Laptop

Een deel van het onderwijs gaat via de laptop. Deze kunt u met korting aanschaffen. Ook is er een bruikleenregeling mogelijk. Voor meer informatie over de aanschaf van de laptop, leest u verder op de volgende pagina: Aanschaf laptop.  

Meer informatie

Handige links voor meer informatie:

Simon Vestdijk Harlingen | De VO Gids

Scholenopdekaart.nl

Vragen?

Heeft u nog vragen over ons onderwijs in Harlingen? Stuur ons een e-mail via harlingen@vestdijk.nl, dan nemen we contact met u op!

RSG Simon Vestdijk is onderdeel van Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Fryslân-Noord.
Copyright 2024 © Simon Vestdijk | Algemene voorwaarden & privacy