12 oktober 2016

Jury kiest beeldmerk Gezonde en Sportieve school

Voorafgaand aan de zomervakantie heeft het dagelijks bestuur van de Stichting Vrienden van rsg Simon Vestdijk twee leerlingen gevraagd een creatieve oproep te doen. Een oproep naar zowel leerlingen, docenten, ouders en buitenstaanders om een logo te ontwerpen die onze Gezonde en Sportieve school bij acties een eigen gezicht gaat geven. Een actie werd uitgezet en vandaag, een paar maanden later, negen ontwerpen verder mocht de jury zich beraden over de ingezonden logo’s. De jury betond uit een fotograaf van de Harlinger Courant, diverse medewerkers en leerling van rsg Simon Vestdijk en een lid van de Raad van Toezicht.
De inzendingen waren zeer divers, van fel gekleurd tot goed doordacht.
Aan de hand van een, door elk jurylid ingevuld rapport waar gekeken werd naar verbeelding en toepasbaarheid en een Powerpoint presentatie zijn uiteindelijk van alle negen inzendingen drie finalisten overgebleven.
Voors en tegens werden van de laatste drie tegen elkaar afgewogen. Herkenbaarheid, gezondheid en tot slot “wat spreekt het meest tot de verbeelding van de leerling!”
Uiteindelijk is unaniem besloten dat de winnaar Jeroen Soolsma (extern) is geworden.

Op de tweede plaats is geëindigd het ontwerp van Sam Houter (4H4) en Jedidja Hiemstra en op de derde plaats is geëindigd Ganna van Stormbroek (4H4).

Op zeer korte termijn komt er een actie voor o.a. leerlingen waar het winnende logo op te zien is. Wil je dit en ander nieuws niet missen?! Volg ons dan Facebook, Twitter en Instagram.

Wij bedanken hierbij alle inzenders voor de toegestuurde ontwerpen. Grote klasse.

Terug naar Social Media (Harlingen)