In klas 1 en 2 werken onze leerlingen zowel met boeken als met digitaal lesmateriaal. Deze werkwijze noemen we Blended Learning. De docent heeft op deze manier de mogelijkheid om te variëren in het lesaanbod. Hiervoor is het noodzakelijk dat de leerlingen tijdens de lessen kunnen beschikken over een iPad. Deze iPad kan met korting worden aangeschaft via school, maar kan eventueel ook worden gehuurd.

Om ervoor te zorgen dat het voor elke 1e klas leerling mogelijk is om over een iPad te beschikken is door de school een regeling opgesteld. Ouders kunnen kiezen uit de volgende mogelijkheden:

1. Koop via de webshop (ca. 14% korting) waarmee de school afspraken heeft gemaakt.
2. Huurkoop via de webshop. De school financiert voor, ouders betalen de iPad in 36 maandelijkse termijnen.
3. Aanvraag voor aanschaf iPad via Stichting Leergeld. Stichting Leergeld toetst de financiële draagkracht van de ouders. Als de toetsing daar aanleiding toe geeft wordt er een regeling getroffen. De school neemt dan contact met u op.
4. Bruikleen: iedere dag wordt aan de leerling voor het begin van zijn/haar lessen een iPad ter beschikking gesteld die aan het einde van de dag (uiterlijk 17.00 uur) en in de vakanties weer moet worden ingeleverd.

Vanaf maandag 29 juni kunt u via de webshop bestellen.

Hieronder vindt u verdere informatie over de (huur)koopovereenkomst, het iService pakket en het iPadgebruik.

 

(Huur)koopovereenkomst Ipad (2019, A10) leerlingen 2020-2021
Regeling iPadgebruik leerlingen.2020-2021
Reglement iServicepakket SV 2020-2021