Arts eXpression

Arts eXpression is een jaarlijks terugkerend evenement voor Podiumkunst en Beeldende kunst. Bij de Arts eXpression geven we bij OVO Fryslân-Noord (OSG Piter Jelles, RSG Simon Vestdijk en De Jutter) extra aandacht aan de wereld van de kunsten. Hier kun je jouw talent aan anderen showen door prachtige kunst te laten zien. Het thema van 2023 is Taboe.

De opening van Arts eXpression is dit schooljaar op 14 maart 2023. Net zoals afgelopen jaar vindt er dit jaar alleen een expositie plaats voor de beeldende kunst. De expositie in dbieb loopt t/m de week van 3 april.

Schooljaar 2021-2022

Afgelopen schooljaar zijn Gerben van der Weit en Toots van Brakel (!mpulse Kollum) door de vakjury uitgeroepen tot winnaars in de onderbouw. Fardau Span (!mpulse Leeuwarden) was de winnaar in de bovenbouw. Daarnaast heeft Aymée Bouma de publieksprijs binnen gesleept. De aftermovie kun je op Vimeo bekijken.

Gerben-van-der-Weit-en-Toots-van-Brakel-winnaars-onderbouw-en-Max-Werkman-en-Hiltje-Rookmaker    Fardau-Span-winnaar-bovenbouw-en-Max-Werkman-Nicole-Bevers

image00014


RSG Simon Vestdijk is onderdeel van Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Fryslân-Noord.
Copyright 2024 © Simon Vestdijk | Algemene voorwaarden & privacy