De Wereld van Zorg en Technologie

Vind jij het leuk om voor en met mensen te werken? Of ligt jouw interesse juist bij technologie? Dan is de Wereld van Zorg & Technologie iets voor jou!

Binnen deze wereld leer je allerlei beroepen en vaardigheden kennen. Wat dacht je van het ontwikkelen van technologie om mensen in de zorg te ondersteunen? Of juist om sporters beter te laten presteren?

Werken in de Wereld van Zorg & Technologie is erg breed. Hier bereiden we je graag op voor. Zo kun je aan de slag binnen de zorg door bijvoorbeeld te werken met patiënten. Of ga je juist liever aan de slag met technologie om de zorg draaiende te houden? Alle kanten komen aan bod, om ervoor te zorgen dat jij weet hoe je mensen kunt helpen.

Bij zorg denk je misschien aan werken in een zorginstelling, waarbij je werkt met oudere mensen of mensen met een beperking. Maar je kunt ook terecht in bijvoorbeeld de jeugdzorg, kinderopvang, of op een school. Al deze beroepen hebben te maken met mensen en technologie. 

Je krijgt les in de klas en gaat vooral lekker leren in de praktijk. Je krijgt opdrachten en gaat stagelopen. Zo leer je niet alleen veel over een beroep, maar ook over jezelf als persoon.

Kom verder met Vestdijk!

RSG Simon Vestdijk is onderdeel van Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Fryslân-Noord.
Copyright 2024 © Simon Vestdijk | Algemene voorwaarden & privacy