In mei 2013 is de Stichting Vrienden van Simon Vestdijk opgericht. Met deze stichting is het mogelijk om fondsen en diensten te genereren om zo extra’s voor de leerlingen te realiseren en daardoor de gezonde en sportieve school na te streven.

De doelstelling is dat zowel leerlingen als ouders/verzorgers, zich bewust worden dat een gezonde levensstijl betere schoolprestaties oplevert. Dit wordt gerealiseerd door op een interessante en attractieve manier informatie te verstrekken, leerlingen de mogelijkheid bieden om onder- en na schooltijd te bewegen, ontspannen en te sporten, betaalbare gezonde snacks en drankjes in de kantine aan te bieden, doorgaans diverse projecten organiseren waarbij leerlingen, bedrijven uit de regio en ouders/verzorgers bij betrokken worden.

Mede dankzij de steun van de Vrienden van Simon Vestdijk zijn op de pleinen van beide vestigingen prachtige voetbalkooien neergezet.

De Stichting Vrienden Simon Vestdijk bestaat uit:

  • Voorzitter: Lisa Ligthart, beleidsmedewerker P&O RSG Simon Vestdijk
  • Secretaris: Denise Kuiper, ouder van een leerling
  • Penningmeester: Femke Peringa-Hilarides, medewerker P&O RSG Simon Vestdijk

Ook dit schooljaar worden er leuke gezonde en sportieve projecten en activiteiten georganiseerd. En dan is vaak wat hulp of deelname van onze ouders/verzorgers heel erg welkom. Wilt u zich alvast aanmelden om mee te doen en mee te denken? GRAAG….. U kunt uw hulp aanbieden via onderstaand contactformulier.

JA LEUK! Ik wil helpen...

JA LEUK! Ik wil helpen...

Bezig met versturen

Meer informatie